Tel.: 052 77 90 72052 77 90 72
Een duidelijke keuze…

Wil u een verhuislift huren? Vlaams-Brabant en meer bepaald Zellik is de vertrekbasis voor de superservice van VDS.

Verhuislift huren vlaams brabantU bent aan het verhuizen? Dat is al een hoop geregel en dan moet u nog de moeilijke keuze maken welke verhuislift u moet huren. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe hoog de lift kan reiken, maar ook hoe die vervoerd wordt en of de lift wel in uw straat kan staan. U krijgt dus vast een hoop technische informatie te verwerken en eigenlijk heeft u daar geen tijd voor, nietwaar?

Daarom assisteren we u bij VDS om de juiste verhuislift te huren in Vlaams-Brabant. Want een juiste keuze bespaart u een hoop zorgen tijdens de verhuis.

Bij VDS hebben we 8 verhuisliften met elk hun eigen kenmerken. We zetten er alvast enkele op een rijtje:

De kleine elektrische, demonteerbare lift of toplift is de meest compacte lift. Deze wordt in verschillende delen vervoerd en pas ter plaatse gemonteerd. Zo is deze lift bijzonder geschikt voor moeilijke toegangen zoals verhuizen aan de achtergevel van een huis of zelfs binnen in een woning. Deze lift reikt tot maximum 3 verdiepingen hoog.

Onze lift op een aanhangwagen kan 6 tot 10 verdiepingen aan en is vooral praktisch voor plaatsen waar geen zware voertuigen mogen staan of parkeren. Met een vlindergewicht van 750 kg kan deze kraan zelfs op parkings met ondergrondse garages en op grasperken gebruikt worden.

De standaard lift op een camionette kan eveneens 6 tot 10 verdiepingen trotseren maar verbaast u door zijn snelheid. Door de vaste plaatsing op een bestelwagen is deze lift niet enkel supersnel ter plaatse, hij is ook meteen operationeel.

En tenslotte is er ook de superlift die niet terugdeinst voor verhuizingen van 14 tot 19 verdiepingen. Deze lift staat gemonteerd op een sterke vrachtwagen waardoor de lift altijd stabiel blijft ook wanneer de arm is uitgeschoven tot maar liefst 56 meter.

Ook over verplaatsing, montage en bediening van de liften hoeft u zich geen zorgen te maken want bij VDS brengen we zelf de liften ter plaatse en zorgen we ook voor de bediening ervan.

Geen overbodige technische informatie dus maar gewoon de voordelen duidelijk op een rijtje zodat u makkelijk een verhuislift kan huren in Vlaams-Brabant, Antwerpen of Brussel. Maar bel of mail ons gerust en dan zoeken we samen met u uit welke lift uw verhuis het best vergemakkelijkt.

Contacteer ons!052 77 90 72052 77 90 72