Tel.: 052 77 90 72052 77 90 72
Verhuizen… Inpakken en wegwezen?

Met VDS, verhuisbedrijf Vlaams-Brabant, wordt verhuizen wel érg makkelijk.

Verhuisbedrijf vlaams brabant

Als het vlot gaat, hoeft verhuizen geen stresserend project te zijn. Zeker niet als u de hulp inschakelt van een professioneel verhuisbedrijf als VDS uit Opwijk. Met onze 25 jaar ervaring en vooral een no-nonsens aanpak, bieden we een all-in-one oplossing voor elke verhuis in Vlaams-Brabant.

Natuurlijk kan u ervoor opteren om zelf dozen in te pakken, kasten te demonteren en deze zelf in en uit de vrachtwagen te laden, maar u kan natuurlijk ook de verhuizers van VDS inschakelen en uw verhuis nog vlotter laten verlopen. Afhankelijk van de specifieke noden van uw verhuisproject komen we met een verhuislift, bestelwagens, helpende handen of een combinatie daarvan ter plaatse om uw zorgen letterlijk uit handen te nemen.

Wij passen ons aan uw project aan. Daar zijn we sterk in.

Kan u bijvoorbeeld wel wat helpende handen gebruiken? Met een minimumploeg van 2 personen kunnen we al een heuse verhuis aan, maar u kan ook een volledige ploeg van 4 krachtpatsers of zelfs een uitgebreider team inhuren en dat enkel voor de tijd waarvoor u ze nodig heeft.

Heeft u ook een bestelwagen, vrachtwagen of verhuislift nodig dan brengen onze medewerkers deze meteen mee ter plaatse én ze zorgen ook voor de opstelling en bediening van de verhuislift. Weer een zorg minder voor u dus en vooral een efficiënte tijdsbesteding. Qua vloot hebben we 2 verhuiswagens van 46 m3, 2 lichte vrachtwagens van 16 m3 en 8 verschillende types verhuisliften ter beschikking. We vinden dus vast een uitrusting die past bij uw project.

De liefde voor het vak en de kennis van veilig verhuizen werd van vader en nonkel doorgegeven aan onze Bart Van Der Smissen die inmiddels ook 25 jaar verhuiservaring op zijn naam kan neerschrijven. Daardoor is ons verhuisbedrijf in Vlaams-Brabant intussen ook gespecialiseerd in de verhuis van zware, delicate en kostbare goederen zoals brandkasten, piano’s en nog veel meer… U hoeft zich dus geen zorgen te maken, uw goederen zijn in bekwame handen.

Zelfs zeer grote hoogtes vormen geen probleem, dan gaan we met koord en katrol aan de slag of zorgen we voor een aangepaste kraan.

Ook voor de verkoop van inpakmaterialen als verhuisdozen, kleerhangers, plakband, matrasbescherming en luchtkussenfolie kan u bij ons terecht en in regio Brussel regelen we indien mogelijk zelfs de verplichte signalisatie en parkeerverbodsets. Informeer u naar de signalisatiemogelijkheden in uw gemeente. 

Benieuwd hoe het VDS verhuisbedrijf ook uw verhuis kan vergemakkelijken? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!052 77 90 72052 77 90 72