Tel.: 052 77 90 72052 77 90 72
Plaatsgebrek is verleden tijd! VDS biedt een flexibele en betaalbare oplossing.

VDS is uw partner voor meubelen opslag. Vlaams-Brabant en meer bepaald Zellik vormt de nieuwe thuis voor uw meubels.

Meubelen opslag vlaams brabant

Zeker wanneer u van een groter gebouw naar een kleinere locatie verhuist, kan het wel voorvallen dat u meer meubelen en goederen heeft dan beschikbare ruimte om ze in te plaatsen. Een vervelende situatie die gelukkig snel op te lossen is.

Bij VDS verhuren we boxruimtes voor meubelen opslag in Vlaams-Brabant, of voor andere zaken natuurlijk. Enkel bederfelijke, illegale en gevaarlijke goederen zijn niet toegelaten in onze opslagruimte. Zo wordt namelijk ieders veiligheid gegarandeerd. Huisraad, archieven, meubels, en veel meer in dozen of op palet, het staat allemaal veilig weggeborgen in onze opslagboxen.

U mag trouwens op beide oren slapen als u kiest voor meubelbewaring bij VDS uit Opwijk. De ruimtes zijn allemaal vorstvrij en droog dankzij het volledig verwarmd magazijn. En omdat toegang enkel mogelijk is op afspraak en in onze aanwezigheid, bent u er zeker van dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw opgeslagen goederen.

Onze opslagruimtes bevinden zich in de Dorpsstraat in Relegem, een deelgemeente van Zellik in Vlaams-Brabant en dus centraal gelegen en vlot bereikbaar. We hebben meerdere ruimtes van 5 tot 20 m3 te huur en deze zijn uiteraard ook combineerbaar om een grotere ruimte ter beschikking te hebben.

U kan bovendien met uw voertuig tot aan de gehuurde box rijden en ter plaatse zijn steekwagens, karretjes, transpaletten en verhuisdekens ter beschikking om het uitladen vlot en zonder beschadigingen te laten verlopen. Bent u inpakmaterialen zoals verhuisdozen, kleerhangers en zo meer vergeten, dan kan u die bij VDS ook voordelig aankopen.

Maar wist u dat u VDS ook kan inhuren om de goederen bij u thuis op te halen en in de veilige bewaring te plaatsen? Indien gewenst, kunnen we zelfs de inpak voor u uitvoeren!

Laat u overtuigen van de betaalbare en flexibele oplossingen voor meubelen opslag in Vlaams-Brabant bij VDS en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Of wil u zelf even komen kijken? We tonen u graag de beschikbare ruimtes na afspraak. 

Contacteer ons!052 77 90 72052 77 90 72