Tel.: 052 77 90 72052 77 90 72
Service van ongekende hoogte.

Laat u verrassen door de VDS liftservice. Vlaams-Brabant heeft meer in huis dan u denkt!

Liftservice vlaams brabant

Een verhuislift huren. Hoe begin je daaraan? Ongetwijfeld komen de volgende vragen al naar boven van zodra u aan het huren van een verhuislift denkt. Hoe geraakt de lift ter plaatse? Mag uw auto de lift wel trekken? Kan de trekker met de lift wel door de straat? Wie gaat de lift monteren en bedienen en hoe moet dat dan?

Al deze vragen mag u gelijk vergeten als u kiest voor de liftservice van VDS. Want wij brengen de lift bij u ter plaatse én zorgen ook voor de bediening. Zo kan u zich volledig toeleggen op de overige organisatie van uw verhuis.

Geen verdieping is te hoog gelegen voor onze liftservice in Vlaams-Brabant want bij VDS hebben we maar liefst 8 verschillende liften in de verhuur beschikbaar en zo kunnen we verhuizen van 3 tot wel 19 verdiepingen. En meer nog, zelfs hogere gebouwen schrikken ons niet af. Dankzij onze 25 jaar ervaring zijn we bij VDS ook erg bedreven in het verhuizen van delicate goederen met koord en katrol en ook een aangepaste kraan voorzien is mogelijk.

Wil u een lift huren, bekijk dan zeker de mogelijkheden bij de VDS liftservice. Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen daar rijden onze liften dagelijks en met plezier naartoe. En verder kan ook natuurlijk.

Laat ons weten op welke hoogte de te verhuizen goederen zich bevinden en hoe de straat er verder uitziet en wij zoeken voor u uit welke lift best past bij uw verhuis.

Wij zoeken uit welke lift geschikt is, brengen hem bij u ter plaatse én bedienen hem. Zo kan u deze taken al van uw to-do lijstje schrappen. U hoeft ons enkel nog te contacteren voor een offerte op maat van uw verhuisproject.

Contacteer ons!052 77 90 72052 77 90 72