Tel.: 052 77 90 72052 77 90 72
Let’s move it!

Slimme verhuizers huren verhuiswagens in Vlaams-Brabant bij VDS.

Huren verhuiswagen vlaams brabant

Heeft u al eens aan VDS gedacht voor het huren van een verhuiswagen in Vlaams-Brabant? We hebben keuze uit verschillende types bestelwagens en vrachtwagens, ze worden aan huis gebracht en dat aan een zeer betaalbaar tarief. Gemakkelijk toch?

Bij VDS uit Opwijk hebben we 2 verhuiswagens van 46 m3, 2 lichte vrachtwagens van 16 m3 en 8 verschillende types verhuisliften te huur. U kan ofwel enkel een verhuiswagen ofwel een wagen met lift huren. Alle wagens en liften worden altijd door onze chauffeurs tot aan uw deur gereden en de verhuisliften worden ook door hen gemonteerd en bediend. Zo kan ú zich volledig concentreren op de organisatie van de verhuis.

Elke verhuiswagen is voorzien van verhuisdekens, spankoorden en zelfs karretjes om u verhuis vlot te laten verlopen en uw goederen veilig op bestemming te brengen. Deze praktische zaken mag u zonder meerkost gebruiken en ook de brandstof is in de huurprijs inbegrepen. U betaalt zo enkel een huurprijs op basis van de tijdsduur van de huur van de verhuiswagen. Ook dat is makkelijk én transparant. Geen ingewikkelde facturatie dus en meteen een duidelijk zicht wat het huren van een verhuiswagen gaat kosten. En zo blijft uw verhuisproject ook altijd binnen budget.

In de omgeving van Opwijk, Relegem (Zellik) en Brussel zijn de kilometers tot aan uw deur trouwens gratis!

Geen tijd te verliezen dus, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en laat u verrassen door onze aantrekkelijke oplossingen voor het huren van verhuiswagens in Vlaams-Brabant.

Contacteer ons!052 77 90 72052 77 90 72